در مطالعه هاي بازاريابي و فروش ما هميشه شرکتهاي بزرگ دنيا را بررسي ميکنيم مثل روش و شيوه کار شرکت Apple يا مايکروسافت ولي آيا بودجه بازاريابي و سرمايه شرکتهاي کوچک و متوسط به اندازه اي هست که برند سازي بکند و يا تبليغات وسيع و يا پنهاني را انجام بدهد آيا اصولا روش بازاريابي و تبليغاتي آنها به ما ربطي دارد ؟
فقط به اين دليل که اين روشها براي شرکتهاي بزرگ جواب داده است دليل نميشود که براي ما نيز جواب بدهد، در عوض شرکتهاي کوچک به جاي برند سازي و مارکتينگ در سطح و سيع بايد فقط به فکر بازاريابي مستقيم باشند و روي آن تمرکز کنند هر يک ريالي که هزينه ميکنيد بايد برايتان سودآوري داشته باشد و به صورت درآمد به شرکت برگردد و اصولا بايد از حد و اندازه و بودجه خود اطلاع داشته باشيد.
***هميشه يک پيشنهاد ارائه دهيد :
پيتر دراکر ميگويد: هدف بازاريابي ساختن مشتري است، اگر شما پيشنهادي ارايه نميدهيد فقط مردم را از خدمت يا محصول خود آگاه کرده ايد در حاليکه ميبايست محصول مشخصي را به بازار مشخصي بفروشيد و به اصطلاح مشتري بسازيد.
***زمان مشتري را محدود کنيد :
پيشنهاد شما بايد يک مزيتي را در يک دوره زماني مشخص شامل شود، سعي کنيد آن را فوري و اورژانسي نشان دهيد به عنوان مثال : اگر تا ?? روز ديگر براي خريد اقدام کنيد درصد تخفيف ميگيريد.
***مراحل خريد را براي مشتري به وضوح شرح بدهيد :
هيچوقت اين تصور را نکنيد که مشتري مراحل خريد و يا شرايط گارانتي شما را ميداند ، در هر صورت شما موظف هستيد که با صراحت و روشني قيمت و شرايط فروش را براي تک تک مشتريان توضيح دهيد بدون حاشيه رفتن.
***بروي بررسي محصول و بازار و آمار فروش خود تمرکز کنيد :
هميشه بدانيد پرفروش ترين محصولتان چيست چقدر فروش داشته ايد و در چه بازه زماني بهتر بوده ايد شما بر اساس اين آمار ميتوانيد محصول کم فروشي را حذف کنيد يا بودجه تبليغاتي محصول پرفروشي را زياد کنيد. صادقانه بگويم اگر اين آمار را نميتوانيد داشته باشيد فروش کورکورانه اشتباه و بي معني خواهد بود.
براي برند سازي هزينه نکنيد :
همانطور که در ابتدا اشاره کرديم براي برند سازي و مارکتينگ به روش بزرگان نبايد هزينه بکنيد و بايد تمام توان و انرژيتان را روي بازاريابي مستقيم بگذاريد مگر اينکه شما ميليونها دلار پول در اختيار داشته باشيد .
***پيگيري :
خودتان تماس بگيريد ، ايميل بزنيد و يا نامه پست کنيد منتظر مشتريان نباشيد ، تمام تمرکز شما بايد روي مشتريان و فروش مستقيم باشد .
بازاريابي مستقيم، بهترين شيوه بازاريابي براي شرکتهاي کوچک و متوسط
***ايميل مارکتينگ :
خيلي از مديران و صاحبان کسب و کار فکر ميکنند که اين روش يک روش غير موثر و ساده است ولي در حال حاضر تمام شرکتهاي بزرگ و کوچک از اين روش استفاده ميکنند .
*** متون تبليغاتي نيرومند :
بسياري از بازاريابي هاي فعلي در عصر ديجيتال شامل تصاوير زيبا و متن و عبارتهاي زيباست ولي اين موراد باعث نميشود که مشتريان کالاي شما را بخرند شما بايد متوني را بنويسيد که شفاف و واضح باشد و بتواند مشتري را تحريک آني کند و معناي واقعي بازاريابي مستقيم هم همين است. به شما پيشنهاد ميکنم حتما اين کتاب را تهيه کنيد و بخوانيد How To Write An Advertisement نوشته Victor O. Schwab
***روي نتايج تمرکز کنيد :
اصلا مهم نيست که شما چه نوع تبليغ کردن و يا چه متنهايي را دوست داريد يک بازارياب بايد فقط بر اساس آمار و نتايج اثر گذاري تبليغ پيش برود و به تبليغاتي ادامه دهد که اثر گذاري آن بيشتر بوده است.
***کسب و کار خود را بروي بازار مستقيم و دقيق مسلط کنيد :
همين فردا روزنامه معتبري با شما تماس ميگيرد و پيشنهاد ميکند تبليغ شما را در صفحات روزنامه قرار دهد، قبل از هر تصميمي بررسي کنيد ببينيد ? مورد بالا شامل تبليغ شما خواهد بود يا نه، کمپين هاي تبليغاتي و بازاريابي گسترده را فراموش کنيد و بروي بازاريابي مستقيم و محدود و اثر بخش تکيه کنيد .
نظر شما چيست ؟ کدام يک از اين راهها بهتر است ؟ با کدام يک از آنها مخالف هستيد ؟ نظرات خودتان را با ما در ميان بگذاريد .
انتشار : طراحی سایت در تبریز